fredag 16. juni 2017

Kreta - Avslutningen!

I dag startet det avsluttende møtet. Vi har vært mye  sammen de tre siste årene og vi har blitt godt kjent med hverandre. Både personlig og profesjonelt. Vi har lært mye om hverandres kultur og skolesystem. Så dette blir en vemodig uke også. Målet med denne uken er å få snakket oss igjennom hva vi skal ha med i sluttrapporten, utarbeiding av booklet og katalog og ikke minst hva som skal lastes opp i etwinning. Vi jobbet effektivt i to dager med dette. Jeg blir like imponert hver gang over hvor målrettet og effektift mine europeiske kollegaer arbeider. Møtene er godt organisert og alle stiller godt forberedt.
 et ble også tid til å bli kjent med Chania og Kreta. Gresk kultur og deres politske og økonomiske ytfordringer. Vi var på mottakelse hos ordøreren av Chania og fikk høre om "Chaniaskolen". Ordføreren fikk gave fra Kuben videregående skole. En powerbank med Kubens logo som vil ta seg godt ut i gavemonteret på Rådhuset i Chania.


Her er alle lærerne samlet på skolen .

Kjell, den greske rektoren Roumphini, den greske koordinatoren, Chryssa med gaven fra Kuben vgs. En powerbank med Kubens logo.

Her jobbes det konsentrert og effektivt for å få sluttrapporten på plass.


Her er Chanias ordfører, skolebyråd og Roumphini.

Flott ordfører med Kubens gave - en powerbank med Kubens logo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar