torsdag 26. mars 2015

Sightseeing i Salento

Hele gjengen ble stappet inn i to busser i dag morges og vi har vært på sightseeing i hele dag. Først dro vi til Otarno. Der delte vi oss. Noen fikk en guided-tour i byen og resten dro med bussen for å besøke en skole i nærheten. En yrkesskole med restaurant- og matfag som serverte sine gjester te/kaffe og "hjemmelagede" retter fra skolen.

Regnet har øst og i perioder bøtta ned så de fleste valgte bussturen til denne skolen med restaurant- og matfag framfor å trasker rundt i øsende regnvær for å se på gamle kirker. Noen av oss valgte dette og fikk oppleve en katolsk messe fullstappet av offiserer fra aeronautica og carabineri. Otarno er nok å anbefale som feriested om sommeren. De av oss som hadde håpet på godvær og en tur på stranden lå det ikke til rette for i dag. Bussen kjørte videre og ned og under "hælen". Lengst øst i Italia der Adriaterhavet møter det Ioniske havet. Fantastisk - mye vind og fantastisk utsikt. Det ble en lang busstur. Noen av oss duppet av underveis. Det tar på å være sosialt på alerten døgnet rundt.

Sara har blitt begavet i hele dag. Klemmer, gaver, kort og sang fra  elvene og kollegaer fra inn og utland har drysset over henne i hele dag....en fødselsdag Sara sent vil glemme!

Eleven har spist middag hjemme med familiene sine og vært sammen med sine italienske og europeiske nye venner i kveld. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar