tirsdag 24. mars 2015

Velkomst og presentasjon

Først og fremst har det vært en lang og begivenhetsrik dag. En ting er å fortelle hva vi har gjort. Det er lett. Noe annet blir det å beskrive hvordan vi har opplevd alt, det krever mer. Enkelt beskrevet så har det vært en fantastisk dag full av opplevelser og inntrykk.

Dagen startet med at vi ble ønsket velkommen med spesiallaget presentasjon med bilder fra Norge og Oslo til Ja, vi elsker. Fotografen ble tatt litt på senga og fikk filmet selv om hodet til rektoren fra Bulgaria er litt veien..

https://www.youtube.com/watch?v=NpkEDau2jqs

https://www.youtube.com/watch?v=NpkEDau2jqsSå ble alle elevene og familiene presentert land for land. Italienerne ønsket oss velkommen på norsk. Deretter fikk vi sightseeing på skolen. Morsomt, spennende og interessant.

Deretter var alle elevene oppe og presenterte seg selv og viste fram filmene de hadde laget. Vårt bidrag til konkurransen ble nr. 2 !!! Italia vant.https://youtu.be/SuKVXBY65F8
Så langt hadde det vært en lang dag. Gutta reiste hjem til familiene og slappet av et par timer før vi alle møttes igjen på skolen til velkomstfest. De italienske familiene hadde laget mat og det var underholdning, dans og fest.

En lang dag - i morgen blir filmsnutter og bilder lagt ut fra dagens begivenheter.

Bilder fra omvisningen på skolen:

1 kommentar: